Dit is een demo winkel. Geplaatste bestellingen bij deze winkel worden niet gehonoreerd of uitgevoerd.

Veiligheid en Privacy

Privacy Policy

CarportShop.nl is een onderdeel van Tonca Trading B.V. Tonca Trading B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Tonca Trading B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Tonca Trading B.V. en de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Tonca Trading B.V. verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit. Tonca Trading B.V. gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij Tonca Trading B.V. zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. Als u bij Tonca Trading B.V. een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Tonca Trading B.V. account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en factuuradres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

 

Tonca Trading B.V. verkoopt uw gegevens niet

Tonca Trading B.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Tonca Trading B.V. gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Tonca Trading B.V. geen cookies ontvangt. Uw browser dusdanig instellen beperkt wel de gebruikservaring van Tonca Trading B.V..

 

Contact

Indien u vragen heeft over de Privacy Policy van Tonca Trading B.V., neem dan contact met ons op.